Detta är en sofistikerad samling av 240 kulörer, unikt formulerade för att accentuera den växelverkan som finns mellan ljus och färg. Den levererar också en komplex visuell dynamik som avslöjar färgens sanna djup, nyans och luminositet.

En förhöjd färgupplevelse

Var och en av de 240 kulörerna i Aura® Color Stories® påverkas av ljuset i ett rum, som markerar subtila undertoner och färgegenskaper. Tillvägagångssättet för färgformuleringen är det som verkligen gör dessa färger unika. För det första utesluter de exakta färgformuleringarna svarta eller grå färgämnen, vilket resulterar i en mer nyanserad färgbildning. För det andra; till skillnad från konventionella färger, som formuleras med ca 2-3 pigment, uppnås Aura Color Stories-färger genom en blandning av cirka 5-7 pigment, vilket resulterar i större subtila undertoner och en mer visuell dynamik. Denna finns exklusivt i våra Aura-interiörfärger - en premiumfärg med oöverträffad kulöråtergivning. Den här färgkollektionen erbjuder ett brett utbud av nyanser, från mättade och djärva till mjuka.

Från provtagningsfärger på väggen till ett helt färdigt rum – se hur Aura Color Stories kommer till liv.

Storyteller

Varje Aura Color Stories-färg berättar en unik historia som framkallar känslor med hjälp av färg. Intuition CSP-610 inspirerar till exempel med sin egen historia, en mjuk infusion av blått som känns precis rätt.
Aura Color Stories är en samling för de nyfikna och uppmärksamma. Den passar dem som uppskattar subjektiviteten i färg och alla dess nyanser och variationer.

Rik färg som varar över tid

Auras egen Color Lock®-teknologi förstärker Aura Color Stories ytterligare. Genom att använda smarta färgpigment på ett mikroskopiskt sätt, bleks inte kulören över tid och förändras inte efter upprepad tvätt.

Snyggt möter praktiskt

Aura Color Stories med Aura Interior Paint tonar ner gränserna när det gäller att definiera färg. Många tror felaktigt att en högre glansnivå, som satin, är den enda lösningen för att hantera fuktighet i badrum. Så detta är goda nyheter för ett av de mest trafikerade rummen i ditt hem! Du får här tillgång till den unika, nyanserade färgen från Aura Color Stories i en lyxig matt finish med Aura Bath & Spa-färg. Genom att avstöta fukt och upprätthålla färgens integritet ger denna kombination både stil och substans till badrummet.

Liknande färger

Fler nyanser

Fungerar bra ihop med